У Підгородному сталося ДТП: рятувальники надали допомогу водію

У Підгородному сталося ДТП: рятувальники надали допомогу водію

4 Грудня 2019 Новини, Регіон

3 грудня о 14:03 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про дорожньо-транспортну пригоду, яка сталася на вулиці Миру міста Підгородне Дніпровського району.

За вказаною адресою направлено чергове відділення 60-ї державної пожежно-рятувальної частини. Про це повідомляє прес-служба ГУ ДСНС України у Дніпропетровській області.

По прибуттю до місця події рятувальники встановили, що водій легкового автомобілю «Honda Accord» не впорався з керуванням та допустив зіткнення транспортного засобу з деревом, в результаті чого легковий автомобіль відкинуло в металевий паркан. У результаті аварії травмовано водія автомобіля.

Водія, громадянина 1978 року народження, співробітники ДСНС за допомогою спеціального аварійно-рятувального обладнання деблокували з понівеченого автомобілю та передали медичним працівникам для подальшої госпіталізації.

До рятувальних робіт залучено 4 чоловіка особового складу та 1 одиницю пожежно-рятувальної техніки Головного управління ДСНС України у Дніпропетровській області.

Співробітниками поліції проводяться слідчі дії щодо встановлення обставин дорожньо-транспортної пригоди.

Читайте також:    Транспортна проблема: чи почує влада мешканців Підгородного? 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору