Українка претендує на звання найкращої легкоатлетки світу у 2022 році

Ярослава Магучих

Українка претендує на звання найкращої легкоатлетки світу у 2022 році

13 Жовтня 2022 Новини, Спорт

Дніпровську стрибунку у висоту Ярослава Магучіх номіновано на звання найкращої легкоатлетки світу 2022 року. Атлети та чиновники голосуватимуть електронною поштою, а вболівальники можуть голосувати онлайн через соціальні мережі. Фото для кожного номінанта будуть розміщені на Facebook, Twitter, Instagram та YouTube цього тижня. Відмітка «подобається» або ретвіт вважатиметься одним голосом, повідомили World Athletics, передає Укрінформ.

Голоси Всесвітньої легкоатлетичної ради враховуватимуться у 50% результатів, тоді як голоси спортсменів та вболівальників враховуватимуться у 25% підсумкових результатів.

Голосування за звання найкращого спортсмена року завершиться 31 жовтня. Після закінчення процесу організатори повідомлять імена п’яти фіналістів фіналістів серед жінок та ще п’ятьох – серед чоловіків. Переможців оголосять на початку грудня.

Ярослава Магучіх 4 рази перемагала на етапах Діамантової ліги, тріумфувала на Мультиспортивному чемпіонаті Європи і здобула «срібло» чемпіонату світу у 2022 році.

фото із відкритих джерел

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору