В одному з парків Дніпра відкрилась унікальна виставка

роботопарк у Дніпрі

В одному з парків Дніпра відкрилась унікальна виставка

30 Листопада 2020 Новини, Техно

У Дніпрі – повстання роботів. У парку імені Лазаря Глоби розпочав роботу великий роботопарк. В експозиції можна побачити вісімнадцять найпопулярніших представників сучасного роботосвіту, відомого зі знаменитих коміксів та відеоігор. Робота парку вже стартувала.

Роботовиставка «Повстання роботів» — це присвята казковому світові машин, у якому в дитинстві хоча б раз бував кожен дорослий. Зростаючи, діти забувають про надлюдські здібності роботів. Із часом казкові істоти в житті дорослих перетворюються з фантастичних супергероїв на звичайну техніку й щоденних помічників, але тільки не в роботопарку. Усі експонати, які можна побачити тут, потрапили у парк ім. Лазаря Глоби прямісінько з дитячих мрій та казкових фантазій.

Для того, щоб навіть дорослі згадали про унікальність і подвиги роботів, кожного виконано в реальному розмірі. Висота фігур сягає 3–6 метрів. Усі мають унікальну будову, характер та сповна наділені фантастичними властивостями: вмінням літати й надшвидко бігати, а іноді здатністю перетворюватися в інші предмети тощо. Ознайомитися з історією кожного експоната можна буде на виставці «Повстання роботів».

Є на виставці й кінематографічна сцена битви. Уламки машин розповідають про минуле, космічне й відважне, життя роботів. Ці декорації, а також обов’язковий інструмент лазерних боїв — надсучасні бластери та інші сюрпризи — з дня на день будуть доступні для маленьких відвідувачів та їхніх інтерактивних ігор на території роботопарку.

Експозиція «Повстання роботів» триватиме у парку ім. Лазаря Глоби до 15 січня 2021р. Виставка працює щоденно з 10:00 до 20:00.

На сторінці в instagram кожну неділю проходить розіграш п’яти квитків!

Квитки можна придбати на касі в роботопарку або онлайн

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору