Веслувальників з Дніпропетровщини визнали кращими спортсменами України

Веслувальників з Дніпропетровщини визнали кращими спортсменами України

21 Січня 2021 Новини, Спорт

Федерація академічного веслування України обрала кращих спортсменів 2020 року. Серед них – представники команди Дніпропетровської області Анастасія Коженкова та Олександр Надтока. Про це повідомив начальник управління молоді і спорту облдержадміністрації Олександр Пшеничников.

«Пишаємося та вітаємо наших веслувальників із званням кращий спортсмен року. Вони – еліта, олімпійська гордість та надія, бренд не тільки Дніпропетровщини, а й усієї України, – зазначив Олександр Пшеничников. – Анастасія Коженкова та Олександр Надтока у 2020 році стали дворазовими чемпіонами особистих чемпіонатів країни. А ще вони кандидати на участь в Олімпійських іграх-2021 року».

Анастасія Коженкова – переможниця літніх Олімпійських ігор в Лондоні, чемпіонка Європи та світу, багаторазова переможниця і призерка етапів Кубка світу, регат національного значення, заслужений майстер спорту.

Олександр Надтока – призер чемпіонатів Європи та світу, багаторазовий переможець Кубків і чемпіонатів України, фіналіст Олімпіади в Ріо-де-Жанейро. У колекції веслувальника золото світової першості, та світовий рекорд, який ще поки не вдалося побити нікому.

Обидва спортсмени – вихованці Дніпропетровської обласної школи вищої професійної майстерності.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору