Ветеран дніпропетровської журналістики відзначає ювілей

Таисия Ковальчук

Ветеран дніпропетровської журналістики відзначає ювілей

5 Жовтня 2022 Новини, Регіон

Ветеран дніпропетровської журналістики Таїсія Миколаївна Ковальчук відзначає 75-річчя. Світла прекрасна дата. Щиро й від усієї душі вітаємо славну ювілярку, бажаємо їй довгої сонячної осені, міцного здоров’я й теплих радощів, поваги оточуючих і розуміння близьких.

Таїсія Миколаївна роки й десятиліття відпрацювала на обласному радіо – спочатку в редакції новин, а згодом головним редактором художнього мовлення. З того часу вже минули роки, але в пам’яті її колег і радіослухачів і понині не забуваються такі прекрасні радіопрограми, як «На полі слова», «Стежки-мережки», «Джерела», та багато інших, де в усій красі поставали, як багатогранні творчі здобутки нашого Придніпровського краю, так і імена тих, хто творив їх. І все це завдяки її журналістському таланту. Звідси й найвища оцінка її здібностей: колеги й досі називають Таїсію Миколаївну «народним журналістом», і це справді досить високе визнання.

Ще одна особлива характерна риса: Таїсія Миколаївна для багатьох колег-журналістів, які свого часу тільки опановували тонкощі цієї непростої професії, була прекрасним учителем-наставником, допомагала молодим фахівцям крок за кроком підніматися до вершин справжньої журналістської майстерності. Нині багато з них стали відомими кваліфікованими фахівцями і, що дуже важливо, вони не забувають свою наставницю, дякуючи її вмінню передати свій власний досвід іншим.

А починала вона свій творчий шлях разом із прекрасним сім’янином Семеном Даниловичем, який, на жаль, надзвичайно рано відійшов у засвіти. До речі, буквально недавно колеги-журналісти відзначали його 80-річчяз дня народження. Подружжя Ковальчуків виховало двох прекрасних дітей – доньку Олесю і сина Олексія, який, як відомо, вже чимало років є головним редактором обласної газети «Вісті Придніпров’я», водночас очолюючи Дніпропетровську обласну журналістську організацію.

Світле й добре ім’я у Таїсії Миколаївни.
З 75-річчям Вас, шановна!
Щастя, здоров’я Вам і повсякденного благополуччя на довгі-довгі роки!
Нових Вам іще вищих ювілеїв!

З повагою
Правління Дніпропетровської обласної організації НСЖУ

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору