Випічку з якого тіста можна вважати корисною

Випічку з якого тіста можна вважати корисною

10 Березня 2020 Здоров’я, Новини

Приготоване без дріжджів листкове і бісквітне тісто може бути відносно корисним. Про це розповів ведучий програми «Про найголовніше» Сергій Агапкін. Пише ukrhealth.net.

Слідкуйте за нами в Telegram та Instagram!

За його словами, листкове тісто корисно завдяки наявності в ньому складних вуглеводів, для переробки яких потрібно багато енергії.
– З обережністю слід вживати продукти, приготовані з дріжджового тіста. Потрапляючи в шлунок, дріжджі починають боротьбу з природною мікрофлорою, що може призвести до розвитку дисбактеріозу, — зазначив лікар.
Він додав, що вироби з дріжджового тіста знижують імунітет, а це вже веде до різних захворювань. У будь-якому випадку, борошняні вироби калорійні, тому зловживати ними не варто.

Фото: pixabay

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Більше на нашій сторінці у Facebook та каналі в YouTube!
Прокрутка до верху