Як не втратити субсидію: важлива інформація для споживачів електроенергії

Як не втратити субсидію: важлива інформація для споживачів електроенергії

14 Квітня 2022 Новини, Новини компаній

Електропостачальник YASNO (ТОВ «Дніпровські енергетичні послуги») нагадує: обов’язковою умовою для отримання житлової субсидії є своєчасна оплата за електроенергію та інші комунальні послуги.

За повідомленням Міністерства соціальної політики України, субсидія не може бути призначена у разі наявності заборгованості за комунальні послуги за понад три місяці на суму більше 680 грн (40 неоподаткованих мінімумів доходів громадян). У травні органи соціального захисту населення будуть аналізувати інформацію щодо стану особових рахунків субсидіантів. Відповідно до цього буде прийматися рішення про призначення субсидії на наступний період.

Щоб не втратити право на субсидію, жителям Дніпропетровщини важливо встигнути погасити заборгованість за комунальні послуги та своєчасно сплачувати рахунки у подальшому. Електропостачальник YASNO нагадує: розраховуватися за спожиту електроенергію необхідно щомісяця до 20-го числа.

«Ми просимо усіх клієнтів по можливості продовжувати сплачувати рахунки у воєнний час. Адже від цього залежить робота генеруючих підприємств, закупівля матеріалів для відновлення мереж, оплата праці енергетикам, які з ризиком для життя ремонтують пошкоджені енергооб’єкти. Крім того, вчасна оплата – це необхідна умова для продовження надання субсидії клієнтам, які мають право на цю допомогу», – сказав директор YASNO у Дніпропетровській області Юрій Федько.

Розрахуватися за електроенергію з постачальником YASNO жителі Дніпропетровської області можуть:

За детальною інформацією щодо порядку призначення субсидії необхідно звертатися до місцевих управлінь праці та соціального захисту населення.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору