Які продукти під час COVID-19 необхідно виключити з раціону

масло

Які продукти під час COVID-19 необхідно виключити з раціону

4 Вересня 2024 Здоров’я, Новини

Якщо ви захворіли на COVID-19, важливо дотримуватися спеціальної дієти, яка допоможе вашому організму швидше одужати. Експерти радять уникати деяких продуктів:

Слідкуйте за нами в Telegram та Instagram!
  1. Цукор та його замінники. Цукор, особливо рафінований, посилює запалення в організмі. Під час прийому антибіотиків цукор “підгодовує” шкідливі бактерії, що може погіршити перебіг хвороби.
  2. Рафіновані олії. Особливо небезпечною є соняшникова олія. Гідрогенізовані жири не приносять користі, лише посилюють запальні процеси.
  3. Продукти фастфуду, чіпси, сухарики, газована вода, солоні закуски, напівфабрикати. Ці продукти містять багато шкідливих для здоров’я інгредієнтів, які можуть ускладнити одужання.
  4. Смажені страви. Смаження руйнує корисні властивості їжі, а також додатково навантажує серцево-судинну систему.

Експерти підкреслюють, що харчування під час COVID-19 має бути максимально корисним та щадним для організму. Дотримання спеціальної дієти допоможе пришвидшити одужання та відновлення сил.

фото з відкритих джерел

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Більше на нашій сторінці у Facebook та каналі в YouTube!
Прокрутка до верху