Кому смородину краще не їсти

Кому смородину краще не їсти

18 Серпня 2020 Здоров’я, Новини

Смородина – одна з найкорисніших ягід, багата вітамінами і мінералами. Однак деяким людям краще відмовитися від вживання її в їжу, розповіла нутриціолог Ольга Деккер. Пише zdorovia.com.ua.

Слідкуйте за нами в Telegram та Instagram!

За її словами, будь-який вид смородини здатний викликати алергію, тому вводити її в свій раціон варто поступово. Алергічна реакція може проявитися у тих, у кого вона є на пилок, а також інші ягоди або фрукти.

Якщо у вас сталося загострення захворювань шлунково-кишкового тракту, то краще відмовитися від вживання смородини, або змішувати її з йогуртом, підкреслила Деккер.

Що стосується ідеальної порції смородини для здорової дорослої людини – це 80-100 грамів, і бажано її їсти після основного прийому їжі, на десерт. Не можна забувати, що ягоди містять вуглеводи.

Фото: pixabay

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Більше на нашій сторінці у Facebook та каналі в YouTube!
Прокрутка до верху