Ранкова чашка кави може нести більше шкоди, ніж користі, попереджає лікар-дієтолог. За її словами, кава вранці заважає засвоєнню корисних мінералів з їжі, таких як залізо, кальцій, цинк і магній, які є важливими для підтримки здоров’я чоловіків та жінок.
Замість того, щоб випивати каву з ранку або відразу після їжі, дієтологиня рекомендує робити це між основними прийомами їжі. Випити каву за півгодини до їжі або через годину після може допомогти зберегти корисні властивості напою і підтримати мінеральний баланс в організмі, зазначає вона.
фото з відкритих джерел
«Здорове харчування», Днепр сейчас, Підгородне, Украина сегодня, вплив кави на здоров'я, дієтологічні поради, здоровий прийом кави, кава та засвоєння мінералів, кава і мінерали, новини, новини Підгородне, новости Днепра, новости Украины, новости области, оптимальний час для кави, ранкова кава, рекомендації дієтолога, споживання кави