На Дніпропетровщині повернули світло в оселі майже 1 тисячі родин

енергетики_Дніпропетровська область

На Дніпропетровщині повернули світло в оселі майже 1 тисячі родин

22 Червня 2022 Новини, Регіон

За 21 червня аварійно-відновлювальні бригади енергетиків повернули світло 927 родинам у Криворізькому районі Дніпропетровської області, що зазнає постійних обстрілів. У деяких населених пунктах відновлювати електропостачання доводилось вже більше десятка разів з початку повномасштабного вторгнення.

Найбільш напружена ситуація залишається у Криворізькому районі на межі з Херсонською областю. Не зважаючи на постійні обстріли, аварійні бригади ДТЕК Дніпровські електромережі оперативно лагодять тут пошкоджені лінії та обладнання. Роботи проводять одразу як отримують дозвіл від ЗСУ та Служби з надзвичайних ситуацій.

За останню добу світло повернули у домівки 927 родин Криворізького району. Зокрема, в один з населених пунктів Зеленодольської громади, який страждає від постійних обстрілів. Вчора електропостачання там повністю відновили, але вночі ворог знову обстріляв село та залишив без електрики 386 домівок. Відновити роботу ліній фахівці ДТЕК Дніпровські електромережі планують, щойно отримають дозвіл військових.

Аварійні бригади енергетиків безперервно працюють вже 119 діб, щоб оперативно відновлювати електропостачання населених пунктів, які постраждали через бойові дії.

Якщо у вас зникла електрика – просимо повідомляти до ДТЕК Дніпровські електромережі. Для зв’язку з компанією використовуйте лише офіційні канали інформації. Наші фахівці готові приймати ваші звернення через дистанційні канали обслуговування: сайт, соцмережі, контакт-центр +38 (056/066/067/063) 790-99-00, 0-800-301-497, чат-боти Viber та Telegram та Viber-канал інформування «ДТЕК info ДНЕМ».

Ми працюємо 24/7, щоб електропостачання будинків та підприємств залишалося надійним.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору