У Дніпрі для зручності пасажирів трамвайні колії ремонтують у нічний час

ремонт трамвайних колій_Дніпро

У Дніпрі для зручності пасажирів трамвайні колії ремонтують у нічний час

6 Жовтня 2022 Новини, Регіон

У Дніпрі комунальники продовжують ремонтувати аварійні ділянки трамвайних колій. Роботи проводять вночі, щоб не зупиняти рух вдень. Одна з таких локацій — за маршрутом руху трамваїв № 18 та № 19. Тут замінюють шпали, рейки і перекладають нові колії.

«Загалом під час воєнного стану у місті відремонтовано декілька кілометрів аварійних ділянок трамвайних колій. Відповідні планові капітальні ремонти не можемо проводити, оскільки це забороняє постанова КМУ № 590, за якою такі роботи не фінансуються. Раніше планували провести капітальний ремонт колій за маршрутами руху трамваїв № 18 та № 19 із залученням кредитних коштів. Але поки що, на жаль, цього зробити не можемо», — розповів провідний фахівець комунального підприємства «Дніпровський електротранспорт» Нікіта Керенцев.

Водночас майстер дільниці служби колії КП «Дніпровський електротранспорт» Родіон Овезов додав: «Цей шлях укладали понад 35 років тому. Шпали вже геть вичерпали термін експлуатації. Тому, звісно, необхідно замінювати полотно для безпечного руху трамваїв».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору