Єдиний у Дніпрі: у парку Зелений Гай відкрили будинок «Догори дриґом»

Єдиний у Дніпрі: у парку Зелений Гай відкрили будинок «Догори дриґом»

16 Листопада 2022 Новини, Регіон

У парку Зелений Гай відкрили новий атракціон – будинок «Догори дриґом». Це перший атракціон такого типу у Дніпрі та четвертий в Україні.

«КП «Міська інфраструктура» ДМР постійно оновлює парк Зелений Гай цікавими локаціями: два роки тому відкрили парк динозаврів, а рік тому почав функціонувати спортивний клуб «Агресор». І от сьогодні маємо популярний у світі атракціон-будинок «Догори дриґом». Загалом намагаємось втілювати у парках різні ідеї атракціонів світового рівня і таким чином пропонуємо працювати у нас підприємцям. Тож ми впевнені, що і цей атракціон беззаперечно стане ще одним туристичним магнітом на мапі Дніпра», – зазначив директор КП «Міська інфраструктура» ДМР Олексій Тесля.

будинок «Догори дриґом»_Дніпро

Площа споруди близько 50 кв. м, заввишки 6 метрів, має 2 поверхи. Гостей міста зустрічає затишна вітальня. Крім цього, у будинку облаштована спальня, кухня та санвузол, а меблювання кімнат там – догори дриґом.

«У цьому будинку розміщені всі побутові предмети та меблі, які потрібні для життя кожній людині. Але є нюанс – вони у перевернутому вигляді. Таким чином кожен гість може отримати круті відчуття, а також зробити класні фото на пам’ять. Такі будинки, окрім України, розташовані у Туреччині, Польщі, Німеччині, Америці та в інших країнах світу», – зазначив адміністратор будинку «Догори дриґом» Микита Хлистун.

будинок «Догори дриґом»_Дніпро

Спробувати походити по стелі та отримати приємні емоції можна щодня у парку Зелений Гай (праворуч від центрального входу) з 10:00 до 18:00. Вартість квитка від 120 до 150 грн. Дітям до 3 років вхід – безкоштовний.

будинок «Догори дриґом»_Дніпро

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору