Вступники Дніпропетровщини можуть готуватися до мультипредметного тесту на онлайн-платформі

компьютер

Вступники Дніпропетровщини можуть готуватися до мультипредметного тесту на онлайн-платформі

16 Листопада 2022 Новини, Регіон

Абітурієнти Дніпропетровщини можуть готуватися до Національного мультипредметного тесту за допомогою онлайн-платформи. Раніше вона була доступна лише для дніпрян. Згодом її відкрили для усієї України. Вже долучилося понад 20 тис вступників. Про це повідомили під час брифінгу у Дніпропетровській обласній військовій адміністрації.

«Платформа доступна для одинадцятикласників з усіх міст України. Вступники, які знаходяться за кордоном, також можуть зареєструватися та пройти тестування. Долучилося вже понад 20 тис абітурієнтів», – зазначив директор комунального підприємства Цифрова трансформація та автоматизація інформаційних процесів міста «єДніпро» Артем Трапезніков.

Перевірити знання можна у будь-який момент. Платформа працює цілодобово. Тому вона зручна і для переселенців, які не можуть навчатися у відведені часи, додав Артем Трапезніков.

Платформа містить підготовчі курси з трьох предметів. Це українська мова, математика та історія України. Навчання триває 9 тижнів.

Загалом на сайті опубліковано понад 1 тис тестів, більш ніж 50 відеолекцій та з півсотні стислих конспектів.

Щоб користуватися платформою, потрібно зареєструватися за посиланням: https://edu.dniprorada.gov.ua/. Вказати ПІБ, обрати місто та заклад освіти. Через 2-3 доби буде надано доступ.

З усіх питань щодо роботи сайту можна звертатися за номерами: 063 876 94 49, 067 876 94 49 , 050 876 94 49.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Прокрутити вгору