Вживання у зимовий час морепродуктів, які містять білок, вітамін D і омега-3 жирні кислоти, може знизити ризик серцевих нападів і інсультів. Пише maximum.fm.
Тунець. У ньому міститься велика кількість вітамінів, фосфору та інших корисних мікроелементів. Риба стане корисною для роботи мозку.
Оселедець. Його ловлять лише з кінця травня і до кінця червня в Північному морі. В цей час оселедець дуже багатий оліями.
Сібас і дорадо. Містять велику кількість жирних кислот типу Омега-3 і легкозасвоюваний білок.
Читайте також: Лікарі пояснили, чому необхідно їсти яблука щодня
Морський гребінець. Містить багато амінокислот і мікроелементів. Молюски легкі в приготуванні.
Ідеально для зими: найкорисніші види морепродуктів — фото 371714
Креветка. У цьому морепродукті є багато протеїнів, які дуже корисні для здоров’я людини. Креветки багаті на вітамін Е і є джерелом білка. Головне при вживанні креветок – не переїдати.
Устриці. Добова норма вітамінів для людини досягається вживанням 6-12 молюсків.
Фото: pixabay