Біла риба – незаслужено позбавлений уваги продукт, який, втім, містить багато якісного і легкозасвоюваного білка на стограмову порцію і мінімум калорій – оптимальний варіант легкої вечері для тих, хто стежить за фігурою. Повідомляє “Наша мама”.
У білій рибі містяться вітаміни групи B (особливо важливі серед них – В6 і В12), які сприяють детоксикації організму і борються із запальними процесами, а також в ній присутні вітаміни, А і С у великій кількості.
Цінні мікроелементи – ще один важливий привід додати білу рибу в тижневий раціон. Такі сорти, як пікша, багаті йодом, який відповідає за здоров’я щитовидної залози, а в сібасі міститься багато кальцію і заліза. Натрій, калій і селен присутні в трісці, окуні.
Фото: pixabay