Розкрито секрети правильного споживання сиру для кращого засвоєння кальцію

творог

Розкрито секрети правильного споживання сиру для кращого засвоєння кальцію

10 Листопада 2023 Здоров’я, Новини

Експерти розвіяли міфи про споживання кисломолочного сиру для оптимального засвоєння кальцію, підкреслюючи, що додавання жиру не впливає на його засвоюваність. Вони зауважують, що рослинні жири у сирі можуть перешкоджати абсорбції кальцію. Натомість, вживання сиру з горіхами може покращити його засвоєння, зокрема фісташками, мигдалем, кедровими горіхами та фундуком, які також гармонійно доповнюють смак сиру.

Слідкуйте за нами в Telegram та Instagram!

Для найкращої абсорбції кальцію, сир слід споживати вранці, оскільки кисломолочні продукти мають високий глікемічний індекс та можуть провокувати різкі стрибки інсуліну. Вечірнє споживання може спричинити збільшений апетит. Рекомендується комбінувати сир зі складними вуглеводами, такими як овочі чи хліб, щоб збалансувати харчування та сприяти здоровому травленню.

фото: з відкритих джерел

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Більше на нашій сторінці у Facebook та каналі в YouTube!
Прокрутка до верху