Експерти в галузі харчування рекомендують складати сніданок, заснований на білках і жирах, для тривалого відчуття ситості. Ідеальний сніданок має комбінувати білки з джерел, таких як куряче м’ясо, яйця, нежирне м’ясо, риба, з корисними жирами, які можна знайти в оливковій та кокосовій олії, горіхах, насінні.
Додавання свіжих або приготованих овочів до цих продуктів робить сніданок ще кориснішим. Включення ферментованих овочів також є відмінною ідеєю.
Такий сніданок, багатий на білки, допомагає підтримувати стабільний рівень енергії та знижує рівень гормону голоду греліну в крові, що допомагає уникнути загострення апетиту ввечері.
Крім того, споживання жирів зменшує потяг до солодощів та інших швидких вуглеводів, сприяє кращому засвоєнню вітамінів, стимулює вироблення жовчі та покращує травлення.
фото: з відкритих джерел
«Здорове харчування», Днепр сейчас, Підгородне, Украина сегодня, Яйця, білки, гормон голоду, горіхи, грелін, жири, кокосова олія, куряче м'ясо, насіння, нежирне м'ясо, новини, новини Підгородне, новости Днепра, новости Украины, новости области, овочі, оливкова олія, риба, сніданок, тривале насичення, ферментовані овочі