Експерт з харчування Тереза Фунг порадила, які продукти повинні завжди бути у холодильнику, щоб не страждати від хвороб та зайвої ваги. Пише maximum.fm.
• Чорниця. Її не дарма вважають суперпродуктом, адже вона містить чимало клітковини, антиоксидантів, а також вітамінів А та С.
• Горіхи. Хоч вони і є доволі калорійними, але є гарним джерелом рослинних білків, жирних кислот та вітаміну Е. Тому жменя горіхів допомагає покращити роботу мозку та позбутись голоду.
• Йогурт без додатків. Він є чудовою основою для мюслів, смузі, а також салатів. А все завдяки кальцію та бактеріям, які покращують мікрофлору.
Читайте також: Симптомы коронавируса: как отличить COVID-19 от простуды
• Жирна риба. Не варто ігнорувати сьомгу, скумбрію, лосось та іншу жирну рибу, адже вона допомагає підтримувати імунітет та зовнішній вигляд у нормі.
• Зелені овочі. Їх варто їсти не просто регулярно, а щодня. Кожна трапеза має містити свіжі, квашені чи заморожені овочі, адже вони містять важливі мікроелементи, які впливають на роботу організму.
Фото: pixabay